HAL will be down for maintenance from Friday, June 10 at 4pm through Monday, June 13 at 9am. More information
Skip to Main content Skip to Navigation
Journal articles

La qualité alimentaire. Différences de représentations entre industriels et consommateurs et implications

Document type :
Journal articles
Complete list of metadata

https://hal.univ-brest.fr/hal-03660066
Contributor : Samuel Guillemot Connect in order to contact the contributor
Submitted on : Thursday, May 5, 2022 - 3:10:21 PM
Last modification on : Monday, May 9, 2022 - 9:04:08 PM

Identifiers

Citation

Béatrice Sommier, Samuel Guillemot, Camille Chédotal, Annick Tamaro. La qualité alimentaire. Différences de représentations entre industriels et consommateurs et implications. Gestion 2000, Recherches et Publications en Management A.S.B.L., 2022, Volume 38 (6), pp.67-95. ⟨10.3917/g2000.386.0067⟩. ⟨hal-03660066⟩

Share

Metrics

Record views

0