QUEL CONTENU INFORMATIONNEL PROPOSÉ POUR AMÉLIORER LA PERCEPTION DE LA QUALITÉ DU VIN DU CONSOMMATEUR ?

Document type :
Conference papers
Complete list of metadatas

Cited literature [21 references]  Display  Hide  Download

https://hal.univ-brest.fr/hal-01599008
Contributor : Pascale Ertus <>
Submitted on : Saturday, September 30, 2017 - 9:41:33 PM
Last modification on : Wednesday, December 19, 2018 - 3:26:07 PM
Long-term archiving on : Sunday, December 31, 2017 - 12:56:15 PM

File

Article Ertus et al., 2017 vf....
Files produced by the author(s)

Identifiers

  • HAL Id : hal-01599008, version 1

Citation

Pascale Ertus, Céline Jacob, Petr Christine. QUEL CONTENU INFORMATIONNEL PROPOSÉ POUR AMÉLIORER LA PERCEPTION DE LA QUALITÉ DU VIN DU CONSOMMATEUR ?. 12ème Journée du Marketing Agro-alimentaire Montpellier 2017, Sep 2017, Montpellier, France. ⟨hal-01599008⟩

Share

Metrics

Record views

221

Files downloads

478