Skip to Main content Skip to Navigation
Conference papers

QUEL CONTENU INFORMATIONNEL PROPOSÉ POUR AMÉLIORER LA PERCEPTION DE LA QUALITÉ DU VIN DU CONSOMMATEUR ?

Document type :
Conference papers
Complete list of metadatas

Cited literature [21 references]  Display  Hide  Download

https://hal.univ-brest.fr/hal-01599008
Contributor : Pascale Ertus <>
Submitted on : Saturday, September 30, 2017 - 9:41:33 PM
Last modification on : Friday, October 23, 2020 - 4:35:59 PM
Long-term archiving on: : Sunday, December 31, 2017 - 12:56:15 PM

File

Article Ertus et al., 2017 vf....
Files produced by the author(s)

Identifiers

  • HAL Id : hal-01599008, version 1

Citation

Pascale Ertus, Céline Jacob, Christine Petr. QUEL CONTENU INFORMATIONNEL PROPOSÉ POUR AMÉLIORER LA PERCEPTION DE LA QUALITÉ DU VIN DU CONSOMMATEUR ?. 12ème Journée du Marketing Agro-alimentaire Montpellier 2017, Sep 2017, Montpellier, France. ⟨hal-01599008⟩

Share

Metrics

Record views

263

Files downloads

658