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Article Dans Une Revue Comptes rendus de l’Académie des sciences. Série III, Sciences de la vie Année : 2001

Variations in food intake of Pecten maximus (L.) from the Bay of Brest (France): influence of environmental factors and phytoplankton species composition

Laurent Chauvaud
A. Donval
  • Fonction : Auteur
Yves-Marie Paulet
E. Nézan
  • Fonction : Auteur
Fichier non déposé

Dates et versions

hal-00524753 , version 1 (08-10-2010)

Identifiants

  • HAL Id : hal-00524753 , version 1

Citer

Laurent Chauvaud, A. Donval, Gérard Thouzeau, Yves-Marie Paulet, E. Nézan. Variations in food intake of Pecten maximus (L.) from the Bay of Brest (France): influence of environmental factors and phytoplankton species composition. Comptes rendus de l’Académie des sciences. Série III, Sciences de la vie, 2001, 324, pp.743-755. ⟨hal-00524753⟩
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