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Application of Response Surface Methodology to Optimise the Antioxydant Activity of a Saithe (Pollachus Virens) Hydrolysate
A. Chabeaud
,
Patrick Dutournié
,
Fabienne Guérard
,
L. Vandanjon
,
Patrick Bourseau
Article dans une revue
istex
hal-02469451v1
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Fractionation by ultrafiltration of a saithe protein hydrolysate (Pollachius virens): Effect of material and molecular weight cut-off on the membrane performances
Aurelie Chabeaud
,
Laurent Vandanjon
,
Patrick Bourseau
,
Pascal Jaouen
,
Fabienne Guérard
Article dans une revue
istex
hal-00669664v1
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Performances of ultrafiltration membranes for fractionating a fish protein hydrolysate: Application to the refining of bioactive peptidic fractions
A. Chabeaud
,
Laurent Vandanjon
,
Patrick Bourseau
,
P. Jaouen
,
Maryse Chaplain-Derouiniot
,
et al.
Separation and Purification Technology, 2009, 66 (3), pp.463-471
Article dans une revue
hal-02469398v1
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Valorisation des coproduits de la mer et territoire : enjeux territoriaux
Pascal Le Floc'H
,
Patrick Bourseau
,
Fabienne Daures
,
Fabienne Guérard
,
Laurent Le Grel
,
et al.
Article dans une revue
hal-00630657v1
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Recent developments of marine ingredients for food and nutraceutical applications: a review.
Fabienne Guérard
,
Nicolas Decourcelle
,
Claire Sabourin
,
Corinne Floch-Laizet
,
Laurent Le Grel
,
et al.
Journal des Sciences Halieutique et Aquatique, 2010, 2, pp.21-27
Article dans une revue
hal-00636874v1
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Fractionation of fish protein hydrolysates by ultrafiltration and nanofiltration: impact on peptidic populations
Patrick Bourseau
,
L. Vandanjon
,
P. Jaouen
,
Maryse Chaplain-Derouiniot
,
A. Masse
,
et al.
Article dans une revue
hal-02469476v1
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